Tuesday, January 10, 2012

ACTIVITAT: GRÀFICA FREQÜÈNCIA CARDÍACA


Després d’haver après a classe on “trobar-nos” els batecs del cor, tenim les dades de la freqüència cardíaca posteriors a les diferents activitats que hem realitzat: repòs1, caminant suau, caminant ràpid, corrents suau, corrent ràpid i repos 2 (potser per falta de temps no hem fet totes les activitats)
Recordeu que al comptar els batecs del cor ho vam fer durant 15 segons. Així doncs, haurem de multiplicar aquesta dada per 6 per tal de saber les pulsacions que teníem per minut (15 segx 4 = 60 seg = 1 minut).
Haurem de fer, un cop tenim les pulsacions per minut de cada una de les 6 activitats (repòs1, caminant suau, caminant ràpid, corrents suau, corrent ràpid i repos 2), una gràfica, on en l’eix transversal hi hagi les 6 activitats i en el vertical la freqüència cardíaca (de 0 en el punt més baix a 220 en el punt més alt).



Fes coincidir el resultat de cada activitat amb la Freqüència cardíaca de l’eix vertical. (Si la FC en "repòs 1", va ser de 10 batecs en 10 segons, el multiplicarem per 6 per saber la FC per minut = 60 batecs per minut. A la gràfica hi posarem el primer punt, sobre “Repos 1” a l’altura de les 60 pulsacions de l’eix vertical.
Feu el mateix en cada activitat, acabant unint els 6 punts amb una línia.




La gràfica s’ha de lliurar a mà en un paper quadriculat o en ordinador. Juntament amb la gràfica haureu de lliurar el full brut on vau apuntar els resultats el dia de l’activitat.

No comments:

Post a Comment