Tuesday, June 20, 2017

Bon estiu 2017

BON ESTIU!!!


Els professors d’Educació Física t’aconsellem que durant l’estiu realitzis diàriament activitat física.

Si vas a la platja, neda, juga a volei-platja, passa el plat volador, la pilota de tennis, juga a futbol-platja, etc.

Si vas a la muntanya, fes excursions, puja muntanyes, passeja, juga amb els amics a pilota o a qualsevol cosa que us t'hagis de moure!! Si pots anar a la piscina, vés-hi.

Si et quedes a Barcelona, seria interessant, si en tens possibilitat, que t’apuntis a un casal d’estiu, esportius o no, per conèixer gent i fer diferents activitats físiques. Si no ho pots fer, queda amb els companys per anar a la plaça més propera a jugar a futbol, anar a patinar, fer alguna excursió pel Parc de Collserola (és molt bonic!) Si pots, vés a la piscina. Recordeu que a Barcelona també tenim platges, ves-hi, mulla’t i neda una bona estona!


Tens l’assignatura suspesa?

Ja saps el que has de recuperar?
Les proves que et demanàvem a la prova de juny seran les que et has de treballar durant l’estiu. Parla amb el professor d’Educació Física si téns algun dubte.
Són proves relacionades amb la carrera? Doncs a córrer! 
Treballa la prova que t'hagi quedat pendent un mínim de dos cops per setmana.

Són proves relacionades amb habilitats esportives? A practicar!! Si no tens el material necessari, el departament d’Educació Física te’l deixa durant tot l’estiu!!

No et quedis a casa mirant la televisió o jugant amb l’ordinador, surt a moure’t, neda i passa-ho bé per tenir un correcte desenvolupament i conèixer més gent i millor als teus amics!!!

BON ESTIU !!

No comments:

Post a Comment