Wednesday, October 27, 2010

PROVES FÍSIQUES

Durant tots els cursos de l'ESO i Batxillerat faràs les següents proves:
Fent-les anualment aniràs veient la teva evolució al llarg de tots els cursos.


Prova d'agilitat (Velocitat+equilibri)
Consisteix en recórrer quatre vegades un espai de 10 metres en el mínim temps possible. En cada recorregut de 10 metres haureu de trepitjar les línies que el delimiten.

                                                                      


Prova d'abdominals: (Força resistència)
Consisteix en realitzar el major nombre d'abdominals en el període d'un minut. Les cames s`han de mantenir flexionades i agafades per un company. Els dits entrecreuats darrera el clatell. Partim amb l'espatlla a terra i cada cop que els colzes toquen als genolls comptem una repetició.



                 




Prova de la "Course Navette"adaptada (Resistència mixta (aeròbica + anaeròbica))
Consisteix en recórrer una distància de 15 metres en l'interval de temps que sonen el xiulets. Cada minut el temps entre xiulet i xiulet disminueix, amb el que haureu d'anar més ràpid. Per fer-ho bé heu de córrer i esforçar-vos fins que no pugueu mé
Vídeo youtube


 



Prova de potència de cames (Força explosiva)
Consisteix en fer un salt a cames juntes endavant (sense impuls previ). Posició inicial: punta dels peus darrera de la línia de salt. Mesura: Des de la línia de sortida al lloc on ha caigut el taló, ma o gluti més proper.(Veure vídeo més avall)



 


Prova de llançament de pilota medicinal
Consisteix en llençar una pilota medicinal de 3 Kgrs per sobre el cap. des de darrera d'una línia el més lluny possible. No podem desplaçar els peus ni abans ni després del llançament (caure endavant). La punta dels peus ha d'estar sense trepitjar la línia.




Prova de Flexibilitat:
Consisteix en seure a terra amb les cames estirades, els talons dels peus tocant els "peus" del  "banc  suec". Des d'aquesta posició es fa una flexió del tronc empentant per sobre la graduació del banc un bolígraf o similar el més lluny possible. Es comptarà  el lloc on quedi el bolígraf a la graduació (negativa per sota els talons i positiva per sobre).


Prova llançament pilota de tennis (coordinació):
Consisteix en llançar una pilota de tennis a la zona determinada de la paret durant un temps de 2 minuts. Es comptabilitza el nombre de vegades seguides que es fa el llanment a la paret i es reb sense que la pilota caigui a terra. 

Els resultata els apuntaràs a una graella en la que podràs comparar els resultats de cada any

Clica sobre el link per tal de baixar-te el full de les proves:




No comments:

Post a Comment